Everything about آنفولانزا معارفی

سردرد بدندرد .ضعف بیحالی .معدم کار نمیکنه چرا من خوب نمیشم ولی دکتر نرفتم ولی قرص ازیتروماتسین میخورم روزی یک عدد با مسکن استامینوفن لطفان راهنمای ام کنید

بیماری آنفولانزا یک بیماری تنفسی ویروسی است که بخش فوقانی دستگاه تنفسی را درگیر می‌کند. علائم آنفولانزا در شروع به سرماخوردگی شباهت دارد؛ اما باید بدانید که این دو بیماری تفاوت‌های مهمی با هم دارند. مهم‌ترین تفاوت، در شدت این دو بیماری است.

دانشگاه علم و فناوری‌ سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷

امکانات موجود در شعبات فروشگاه زنجیره ای هایپرفامیلی در خراسان رضوی

پزشکان با انجام آزمایشات و مطالعات بالینی روی بدن افراد و بررسی بیماری­‌های زمینه‌ه­ای فرد، بهترین برنامه‌­ی غذایی را برای فرد گردآوردی کرده و ارائه می­‌کنند.

در صورتی که استفاده از روش‌­های درمانی خانگی، در روند بهبود شما تاثیری نداشت، در صورت داشتن هر یک از علائم زیر حتما به پزشک مراجعه فرمایید.

تشخیص آنفولانزا و سرماخوردگی از روی علائم دشوار است. به‌طورکلی شدت علائم آنفولانزا نسبت به سرماخوردگی بیشتر است و می‎تواند عوارض جدی‎تری مانند بستری شدن در بیمارستان را به همراه داشته باشد.

کارمندان، پرستاران و کارکنان بیمارستان‌­ها و آسایشگاه­‌ها

به‌علاوه، به دلیل جهش‌های مکرر این ویروس، هر سال باید واکسن جدیدی برای مقابله با آن ساخته شود.

در صورت نیاز پزشک برای بیمار اسپری تنفسی تجویز خواهد کرد .به خصوص برای افرادی که آسم خفیف دارند.

واکسیناسیون آنفولانزا موثرترین راه برای محافظت از خود است. واکسن، خطر ابتلا به عفونت را کاهش می‌دهد و وسیله‌ای برای جلوگیری از عوارض بیماری است.

عوارض و تاثیرات واکسن آنفولانزا در کودکان و بزرگسالان متفاوت است. در ادامه­‌ی مقاله به بررسی عوارض جانی این واکسن می‌­پردازیم:

آیا آنفلوآنزا مسری است؟ بله. آنفولانزا جدید در کودکان بسیاری از افراد می‌­توانند این بیماری را از یک روز قبل از شروع علائم به دیگران منتقل کنند.

آنفولانزا همچنین می‌تواند مشکلات سلامتی مزمن قبلی را بدتر کند. افراد مبتلا به آمفیزم، برونشیت مزمن یا آسم ممکن است نارسایی تنفسی را تجربه کنند، در حالی که افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر یا نارسایی قلبی ممکن است دچار نارسایی حاد قلبی شوند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Everything about آنفولانزا معارفی”

Leave a Reply

Gravatar